• Werkwijze?

 • Kopje Koffie

  We maken een afspraak voor een assessmentsessie, dat kan via Skype of bij jou op kantoor of ergens halverwege. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) dan kijken we meteen of er een klik is!

 • Een persoonlijke ervaring

  Je hebt waarschijnlijk al een beeld van de taken die je wilt uitbesteden. Misschien wil je jouw dienst of product online lanceren. Misschien heeft jouw bedrijf gestroomlijnde processen nodig en je hebt geen idee welke stappen je moet ondernemen om dit gedaan te krijgen. In een assessmentsessie, gaan wij samen bekijken wat jouw grootste worstelingen zijn, wat prioriteit heeft en dus als eerst op gepakt moeten worden en onder andere welke stappen ondernomen moeten worden om jouw (marketing)strategisch plannen te implementeren, zodat jij jouw bedrijfsdoelen kunt halen.

  Besluit je met mij samen te werken, dan maken wij vervolgens een plan van aanpak op basis van de resultaten uit de assessment.  

 • Start de Samenwerking

  Als wij besloten hebben om de samenwerking aan te gaan, dan stel ik een contact op met hetgeen wij zijn overeengekomen. Ik hanteer een proefperiode van 3 maanden en na 2 maanden vindt er een evaluatie plaats. 

  Als er helaas blijkt dat onze samenwerking of opdracht om welke redenen dan ook niet door kan gaan, dan kunnen wij het contract binnen de proefperiode ontbinden. Blijkt na evaluatie dat wij met elkaar verder willen, dan kan deze samenwerking gewoon voortgang vinden.

  Ook zal er regelmatig (liefst wekelijks op een vaste dag en tijd) overleg plaatsvinden telefonisch of via Skype of Google Hangout minimaal één keer per keer per kwartaal ‘face to face'. Ik ben van mening dat virtueel werken het beste werkt als er ook 'face to face' overlegd wordt, het versterkt het teamverband.

  Ik wil graag voor langer tijd samenwerken met klanten. Ik investeer mijn tijd en kennis in je bedrijf; het is dan fijn om samen door te pakken en er samen wat moois van te maken.

 •