• Wie is Monique?

 • Dat hangt natuurlijk af van wie de vraag stelt.

  Thuis ben ik de partner van Roberto, mijn steun en toeverlaat en moeder van dochter Faith. Ik geef mij vaak op als hulpouder op school en help o.a. mee tijdens techniekochtenden en ik rij haar wekelijks naar zwem- en musicallessen.

  In loondienst was ik voor ex-collega’s het zonnetje in huis, collegiaal, altijd neuriënd en zingend (dat vonden ze niet altijd leuk!) Ik zorgde voor leven in de brouwerij, prettig gestoord, hands-on, temperamentvol, passievol en “bubbly”, bruisend zoals champagne moet zijn.

  In mijn coverbandje ben ik één van de zangeressen en schreeuw ik tweewekelijks op de vrijdagen de longen uit mijn lijf. Ik bedoel zingen :-). Liedjes in diverse genres onder andere Soul, Rock en Pop, denk maar aan the Supremes, Pink, James Bay en dat doe ik’ just for fun!’

  Ik heb in loondienst tot december 2015 als Personal Assistant (PA) gewerkt voor een senior executive in een FMCG multinational in Amstelveen. Mijn voornaamste taak als PA was ervoor zorgen dat de manager excellereerde. Ik werkte de laatste jaren voor de manager als virtueel personal assistent, omdat hij veel reisde. Aangezien hij een groot geografisch verspreid team managede was live ontmoeten voor de teambuilding  een ‘must”, Om deze redenen heb ik veel lokale en internationale events mogen organiseren en daar was isuper! In die periode heb ik tevens mijn HBO Bachelor Management (voor supportmanagers) afgerond. De combinatie gezin, studie en werk, dat was hele opgave, maar na flink doorzetten is het gelukt en heb ik deze afgerond.

  Ik kreeg de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen in april 2016 en om dan als virtuele assistent te werk te gaan, was voor mij de logische stap. Ik gooide het roer om en wilde mij gaan scholen op het gebied van online marketing. Ik besloot toen het Certificeringsprograma  Virtueel Succes aan de academie voor virtueleassstenten van Petra Fehring te volgen. Deze opleiding waar je veel ins en outs van online marketing leert, door met een stageklant aan de slag te gaan. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond.

  Ook heb ik in julii 2016 de Amerikaanse Certificering Online Business Manager Training programma bij Tina Forsyth Founder of The International Association of Online Business Managers met goed gevolg afgerond.  

  Op professioneel gebied, ben ik een harde werker, betrokken, ambitieus, doelgericht, resultaatgericht, analytisch en discreet.

  Wat kan ik voor je betekenen?

  Ik ben je rechterhand, sparringpartner, vertrouwenspersoon en degene die ervoor zorgt dat je tijd overhoudt, zodat je kan doen wat je het liefst doe.

  Ik houd van orde scheppen in chaos. Vergeet niet chaos op je werkplek of in je bedrijf is chaos in je hoofd!

  Groeten, 

  Monique Halfhide

  AZENTIV Your Virtual@Vantage